صادرات زعفران درجه 1 ایرانی به کل جهان

صادرات زعفران درجه 1 : زعفران یکی از مهم ترین عناصر در ایران میباشد. زعفران صادراتی دارای مشخصات برجسته و فوق العاده ای میباشد و باعث تبلیغ بهتر میشود. طبق آمار سال 95 سهم زعفران ایرانی دربازار های جهان بوده است به دلیل رنگ، عطر، طعم مخصوصش نظر همگان را جلب کرده است.

صادرات زعفران درجه 1 ایرانی به کل جهان

قیمت روز زعفران ایران در بازار جهانی

قیمت روز زعفران ایران در بازار جهانیزعفران كيلويي: مشکل قیمت گذاری زعفران در بازار داخل باعث شده است تا شاهد باشیم طی یک
ماه اخیر قیمت زعفران در فروشگاه های زنجیره ای بزرگ جهان مانند فروشگاه
زنجیره ای در آمریکا تا ۹۱ میلیون تومان به ازای هر کیلو به فروش
برسد.

زعفران صادراتی ایران: متاسفانه کشور در فروش زعفران با قیمت خوب بسیار ظعیف است زیرا خلاقیت آنچنانی ندارد در کشور هایی مثل اسپانیا با خلاقیت بسیار در بسته بندی های مثقالی بسیار قوی است و زعفرانی که به فروش میرسانند سه برابر قیمتی است که از ایران خریداری میکنند.

فروشنده زعفران درجه 1 تولید ایران

فروشنده زعفران درجه 1 تولید ایرانهمان طور که میدانیم زعفران قائن(قائنات)که در استان
خراسان جنوبی میباشد بهترین و مرغوب ترین نوع زعفران است که با توجه به این
مرغوبیت قیمت بالایی نیز دارد .

بسیاری از فروشندگان هستند که
زعفران را خودشان تولید میکنند و خود زعفران را از بقیه کشاورزان خریداری
نمیکنند و زعفران های خود را به قیمت تولیدی به فروش میرسانند .

امروزه بسیاری از شغل های کار آفرینی مربوط به کار در مزرعه زعفران است.

صادرات زعفران ایرانی به کل جهان

صادرات زعفران ایرانی به کل جهانقیمت هر کیلو زعفران در ترکیه: ترکیه از کشور هایی است که وارد کننده زعفران ایرانی میباشد، قیمت روز زعفران در ترکیه نسبت به داخل کشور بسیار بیشتر است . از آنجایی که قیمت زعفران متغیر و به روز است و بازار خریدو فروش زعفران نوسانات قیمتی زیادی دارد که نمیتوان قیمت زعفران را به طور دقیق بیان کرد. بسته به نوع زعفران صادراتی بین خریدار زعفران و فروشنده میتوان قیمت زعفران ترکیه را تعیین کرد.

انواع زعفران صادراتی: از زعفران های صادراتی میتوان به زعفران سر گل و نگین اشاره کرد . کشور های امارت متحد عربی و اسپانیا از عمده ترین کشور هایی هستند که زعفران ایرانی را وارد میکنند.

خریداران زعفران درجه 1 در ایران

خریداران زعفران درجه 1 در ایرانمشخصات زعفران درجه یک: رنگ عطر و بوی خوش زعفران از مهم ترین عوامل ارزیابی زعفران است.

رنگ زعفران: زمانی که زعفران اصل را دم کنیم هر چقدر هم که میزان زعفران زیاد باشد ته مایه ای از رنگ زرد در آن وجود دارد و مایع حاصله شفاف و درخشان است.

طعم زعفران: زعفران طعمی تلخ و در عین حال لذت بخش دارد.

بوی زعفران: زعفران در ابتدای فصل دارای بوی ملایم و دل انگیزی است که با بوی تازگی امیخته شده است ولی هر چه از ابتداری فصل فاصله میگیریم بوی زعفران تند تر میشود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما