قیمت زعفران سرگل ایرانی در کشور

زعفران سرگل ایرانی در مراکز پخش دارای قیمت های کمتری می باشد از طرفی خرید عمده این محصول می تواند در کاهش نرخ آن تاثیرات به سزایی داشته باشد.

زعفران سرگل ایرانی

زعفران سرگل ایرانی

گلبرگ های ارزشمند زعفران تاثیرات فراوانی بر سلامت افراد مختلف دارد که برای مصارف مختلف مورد استفاده قرار میگیرد می تواند و بسیاری از بیماری ها را از انسان دورکند.

این افزودنی خوراکی به عنوان چاشنی در بسیاری از غذاهای ایرانی استفاده می شود که علاوه بر بوی معطری که در غذا ایجاد می کند میتواند موجب رنگ خوب در غذا شود.

فروش زعفران سرگل ایرانی

سالانه بیش از سیصد تن زعفران در کشور برداشت می شود که بخشی از آن در داخل کشور برای تامین نیاز مردم جامعه به بازار عرضه می شود و برخی برای صادرات روانه ی بازارهای خارجی شده و صادر می شود.

بخشی از این زعفران نیز برای صادرات به کشور عراق استفاده شده و بخشی برای فروش به مراکز مربوطه به سراسر کشور عرضه می شود.

فروش سرگل زعفران در درجه های کیفی مختلفی صورت گرفته و قیمت آنها با توجه به کیفیت تغییر می کند،البته بخش مورد استفاده زعفران نیز در قیمت آن تاثیرگذار است.

معمولا صادرات و فروش سرگل زعفران به کشورهای خارجی تاثیر به سزایی در رونق اقتصادی کشور داشته و می تواند موجب شکوفایی اقتصادی شود.

مشخصات گیاه زعفران

زعفران سرگل ایرانی

  • گیاه زعفران دارای ارتفاعی به اندازه ی ده تا سی سانتی متر است.
  • گلبرگ های زعفران دارای رنگ قرمز مایل به نارنجی می باشد.
  • انتهای خامه و کلاله سه شاخه که در واقع همان سرگل زعفران است از قسمت های قابل استفاده این گیاه می باشد.
  • دارای طعم تلخ و عطر بی نظیری می باشد.
  • این گیاه از جمله گیاهان گلدار می باشد که به زرپران نیز شناخته می شود.
  • از بزرگترین تولیدکنندگان زعفران می توان به کشور عزیزمان ایران اشاره کنیم.

زعفران و افزایش ایمنی بدن

ویتامین سی یا اسید اسکوربیک از جمله ویتامین هایی است که موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و بدن را در برابر ابتلا به انواع بیماری ها محافظت می کند و تولید سلول های مربوط به ایمنی بدن را افزایش می دهد.

زعفران سرگل از جمله ادویه هایی است که برای طعم دادن به غذاهای مختلف ایرانی و یا کشورهای دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.

این افزودنی خوشمزه دارای مقادیر فراوانی وبتامین سی می باشد.

همانطور که در بالا گفتیم ویتامین سی موجود در زعفران موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و می تواند بدن را از انواع بیماری ها مصون دارد.

این ماده در واقع موجب افزایش تولید گلبول های سفید که وظیفه ی تامین امنیت بدن را برعهده دارد می شود و سیستم ایمنی را تقویت می کند.

تماس با ما