تولید انبوه نبات شاخه زرد عنوان این مقاله از بازرگانی ایران است. در این مجال قصد داریم شما را با مرجعی مطمئن آشنا کنیم که میتواند بهترین نبات شاخه زرد را برایتان ارائه دهد. زیرا در زمینه تولید انبوه نبات شاخه زرد فعالیت دارد و بیش از یک دهه است که موفق است که رضایت مشتریان خودش را جلب کند. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.
فرآیند تولید انبوه نبات شاخه زرد
برای خرید انبوه نبات شاخه زرد و صادرات آن به کشورهای سراسر جهان در قدم اول باید با فرایند تولید نبات آشنا شوید. باید بدانید خط تولید نبات سنتی و صنعتی چگونه است و هر کدام چه مزایا و معایبی دارند. همچنین باید بدانید چگونه میتوانیم با صرف کمترین هزینه، خط تولیدی با بالاترین بهره وری داشته باشیم؟ و بتوانیم با بهترین تولید کنندهها در ارتباط باشید؟ از چه منبعی میتوان بهترین و با کیفیت ترین نبات شاخه زرد تولیدی کشور را خریداری کرد. نباتی که بتواند استانداردهای جهانی را با موفقیت پشت سر بگذارد. در این مقاله قصد داریم به برخی از این نکات توجه داشته باشیم.
مراحل تولید نبات شاخه زرد به روش سنتی
برای تولید نبات شاخه زرد ابتدا شکر را با آب مخلوط میکنند و به صورت شربت در میآورند. در مرحله بعدی آن را در دیگ مخصوص میریزند و حرارت میدهند. یکی از مهمترین مراحل این است که ناخالصیهای احتمالیای که در نبات وجود دارد گرفته شود. به همین دلیل پس از جوش آمدن شربت به تناسب حدود هر صد کیلو گرم شربت، یک عدد تخم مرغ در آن میشکنند تا ناخالصی ها به آن چسبیده و شربت از هر آلودگی پاک شود. به این شکل محلولی که به دست آمده است تصفیه میشود. در گام بعدی باید تخم مرغ را از ظرف خارج کنند. آن را دور می ریزند.
مرحله بعدی در تولید نبات شاخه زرد به روش سنتی، این است که شربت را حرارت دهند تا آب آن تبخیر شود و به غلظت مورد نظر برسد. بعد از اینکه غلظت آن به حد مورد نظر رسید، از ظرف مخصوصی که شکل نیم کره دارد استفاده میشود و درون آن را به صورت مشبک با نخ مخصوصی نخ کشی میشود. در این صورت ظرف آماده است تا نبات در آن ریخته شود. در این مرحله باید صبر کنند تا محصول خنک شود و بلورهای آن شکل بگیرد.
تاثیر دما در تولید نبات شاخه زرد
در این روش دمای معمولی که برای استخراج نبات استفاده میشود 109 درجه سانتیگراد است. میزان دما با درشتی یا ریز بودن بلورهای نبات رابطه مستقیمی دارد. چنانچه بخواهند بلورهای نبات درشت تر شوند دمای آن را در حدود 108 درجه نگه میدارند و اگر بخواهند بلورها ریز تر شوند دمای آن را به 110 درجه میرسانند. هر چه دما بالا تر رود بلورها ریز تر شده تا به اندازه ی بلور های قند درآید. چتعیین دما و میزان درشتی یا ریز بودن بلورها بعد از تجربه و آزمون خطا به دست میآید. بعد از این گام که حدود سه چهار روز طول می کشد بلورهای نبات شکل می گیرند.
نکته بسیار مهم این است که در همان ظرف کره ای ممکن است شربتهای اضافی نیز وجود داشته باشد به همین دلیل ظرف حاوی شربت را کج میکنند تا شربتهای اضافی که به نخ ها و بدنه ی ظرف نچسبیده است بیرون بریزد. بعد از خارج کردن شربت اضافی باید چند روز دیگر صبر کنند تا بلورهای کاملا شکل بگیرند. تا زمانیکه تا بلورها خوب خشک شود، مراحل تولید نبات به پایان نرسیده است. هر چه بلورها به شبکهی نخ نزدیگتر باشند درشتتر هستند. همچنین این بخش از خلوص بیشتری نیز برخوردار است. به این ترتیب نبات شاخه زرد شکل میگیرد
قسمت هایی که به بدنه ظرف چسبیده است و معمولا از بلور های ریز تری تشکیل شده در اصطلاح نبات ریزها و نبات تختهای نامیده میشود. این نباتها متفرقه هستند و در بازارهای جهانی چندان طرفدارانی ندارند و برای مصرف داخلی کاربرد دارند.
انواع نبات
نبات ها با توجه به رنگ، طعم و شکل به انواع مختلف تقسیم میشوند. محبوبترین نوع نبات نبات شاخه زرد و نبات زعفرانی است. همچنین شما میتوانید با بازرگانی ایران اقدام به خرید انواع نبات در هر رنگ و طعمی کنید و بالاترین کیفیت و قیمت مقرون به صرفه را دریافت نمایید.
منظور از نبات شاخه چیست؟
نبات شاخه عبارت است از بلورهای نبات که بدور یک نخ (ازجنس پنبه) تشکیل میشود. جنس نخ پنبهای است و اگر مصرف کنندهای سهوا آن را بخورد هیچ مشکل گوارشی ایجاد نمیکند. در کنار نبات شاخهای توجه به نبات چوبی اهمیت دارد.
نبات چوبی نباتی است که بلورهای نبات بدور یک چوب تشکیل می شود. حتما باید از چوب با کیفیت استفاده شود و استفاده از نی به ویژه برای صادرات و بازارهای جهانی توصیه نمیشود. زیرا یکی از خواص ویژه و ممتاز نبات چوبی نسبت به نبات های نی دار پلاستیکی آن است که چوب کاملا بهداشتی هستند. چوب هایی که به کار میرود سه مرتبه جوشیده میشود و کاملا بهداشتی هستند و برخلاف نی های پلاستیکی سرطان زا نمی باشند.
مواد تشکیل دهنده تولید انبوه نبات شاخه زرد
مواد اولیه برای تولید نبات شاخه زرد شامل شکر سفید، آب، سفیده تخم مرغ و زعفران است. تولید کنندگان از سفیده تخم مرغ برای گرفتن جرم و املاحی که در طول پخت وجود دارد استفاده میکنند.
خرید نبات از بازرگانی ایران
بازرگانی ایران بیش از یک دهه است که در زمینه پخش و تامین انبوه نبات فعالیت دارد. این مجموعه تاکنون موفق است که رضایت کاربران را جلب کند. میتوانید از بخش تماس با ما در ارتباط باشید و مشاوره رایگان در زمینه تولید انبوه نبات شاخه زرد به دست بیاورید. هدف ما موفقیت و سربلندی شماست.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.